L’Oréal Reklame – maj 2021

JAKOB SCHMIDT CLAUSEN ER NY STEMME FOR L’OREAL

I 2021 er Jakob Schmidt Clausen valgt til at være L’oreals nye stemme, her spiller/taler han over for den prominente verdenstjerne Eva Longoria, kendt fra bl.a. Desperate Housewifes.

Jydske Vestkysten – maj 2019

VEJEN TIL CANNES: NØRGAARD OG CLAUSEN HAR IKKE LUKKET ET ØJE

To skuespillere fra Vejen, Maria Winther Nørgaard og Jakob Schmidt Clausen, er på rollelisten i ny film, som vises ved filmfestivalen i Cannes … Filmen kommer til at blive repræsenteret ved Marche Du Film Cannes, som i over 60 år har været en af den internationale filmbranches hovedevents, når det kommer til distribution af spillefilm.

Læs mere

Aarhus Stiftstidende – maj 2019

DØR PÅ KLEM TIL INTERNATIONALT MARKED: ÅRHUSIANSK FILM PÅ VEJ PÅ CANNES

Den århusianke spillefilm “Ingen skal sove” er blevet inviteret med på Cannes Film Festival i næste uge … “Ingen skal sove” er en thriller og har Maria Winther Nørgaard og Jakob Schmidt Clausen i hovedrollerne. Den handler om kæresteparret Maria og Jonas, der er på flugt fra et overfald, og som møder en ung mand, der inviterer dem hjem i sit kollektiv.

Læs mere

Jydske Vestkysten – juni 2018

ALLE VEJE FØRER FRA STUDIO 73

“Maria Winther Nørgaard og Jakob Schmidt Clausen spillede som børn og unge sammen på Studioscenen i Vejen. Nu har de hovedrollerne i ny spillefilm.”

Læs mere

Tv2 Nord – marts 2018

FILMHOLD HÅBER PÅ LOKAL HJÆLP I TVÆRSTED

“Tversted er i disse dage forvandet til et filmset. Selskabet SwuiliFilm står bag produktionen af filmen “Ingen skal sove” … Filmen er en politisk thriller, der handler om et par på flugt. De ankommer så til et kollektiv i Nordjylland, der har en helt særlig livsfilosfi. Folkene bag filmen forventer, at den er klar til biograferne i 2019.”

Læs mere

Berlingske – oktober 2013

UNGE TEATERTALENTER KÆMPER FOR AT FÅ DRØMMENE OPFYLDT

“Først gruppe på scenen er teatergruppen Konfus, som består af Jakob Schmidt Clausen, 25, og Jesper Rud Jager, 23 … deres stykke er inspireret af absurd teater, lidt a la Samuel Becketts »Mens vi venter på Godot«. Stykket handler om to brødre, tilsyneladende lettere debile, der spiller skak, mens en fugl i bur kigger på.”

Læs mere

Tv2 Lorry – oktober 2012

DANMARKS STØRSTE TEATERTALENT KÅRES I ALLERØD I DAG

“Teatergruppen Impuls vinder med stykket fra “Nu-til-nu” i katagorien Bedste Æstetik.”

Læs mere